کرملین: هیچ تضمین امنیتی برای اوکراین با روسیه هماهنگ نشده است ترامپ مدعی شد: با ایرانی‌ها در تماس هستم باکو: اجازه نمی‌دهیم از آسمان و خاک خود برای حمله به ایران استفاده شود احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران

تغییر افراد در دولت آمریکا، سیاست استعماری آن را عوض نمی‌کند

مقامات صنعاء گفتند که سوختن دلارهای نفتی سعودی‌ها برای به پیروزی رساندن «دونالد ترامپ» در انتخابات ریاست جهوری آمریکا به معنای حساب کردن روی «جو بایدن» نامزد دموکرات‌ها نیست، چون سیاست استعماری آمریکا عوض نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۵ - ۱۸ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 08
کد خبر: ۶۵۹۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  مقامات صنعاء با اشاره به اعلام پیروزی جو بایدن نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تاکید کردند که عوض شدن افراد در دولت آمریکا چیزی از سیاست‌های استعماری این کشور را عوض نخواهد کرد.

 

به گزارش شبکه المیادین، «احمد حامد» رئیس دفتر ریاست شورای عالی یمن نیز گفت: «صحبت ما از شکست ترامپ و از دست رفتن میلیاردها دلار پولی که ریاض برای پیروزی ترامپ هزینه کرد، به معنای دلخوش بودن به دولت بایدن و حساب باز کردن روی آن نیست».

 

«علی القحوم» عضو دفتر سیاسی جنبش انصار الله یمن تاکید کرد: «عوض شدن افراد در دولت آمریکا چیزی از سیاست استعماری این کشور را عوض نخواهد کرد».

 

او تاکید کرد: «این لابی صهیونیستی است که بر سیاست دولت آمریکا مسلط است و آن را به نفع اجرای طرح‌های ویرانگر در منطقه پیش می‌ برد».

 

ساعاتی پیش شبکه‌های خبری «سی‌بی‌اس» و «سی‌ان‌ان» بایدن را پیروز و رئیس جمهوری منتخب خواندند. رسانه‌های دیگری نظیر «نیویور‌تایمز»، «یو‌اس‌ای تودی» و «ان‌پی‌آر» نیز پیروزی بایدن در انتخابات را اعلام کرده و وی را چهل و ششمین رئیس جمهور آمریکا دانستند.

 

بر اساس گزارش برخی منابع برتری بایدن بر ترامپ در پنسیلوانیا به حدود ۳۱ هزار رای رسیده و وی این ایالت را برده است. در صورتی که بایدن این ایالت را برده باشد، بدون احتساب آرای آریزونا به ۲۷۳ الکترال و با احتساب آن به ۲۸۴ الکترال رسیده است. برای پیروزی ۲۷۰ الکترال کافی ا‌ست.

 

فاکس‌نیوز هم با برآورد اینکه بایدن پنسیلوانیا و نوادا را برده، سرانجام بایدن را پیروز انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا اعلام کرد.

 

در صورتی که بایدن پنسیلوانیا، نوادا و آریزونا را برده باشد، تعداد الکترال او به ۲۹۰ می‌رسد، اما مشخص نیست که آیا تیم انتخاباتی ترامپ پیروزی بایدن را تایید می‌کنند یا نه؟ ترامپ بر وقوع تقلب در پنسیلوانیا تأکید کرده و خود را برنده انتخابات دانسته است.

 

با پیروزی بایدن، «کاملا هریس» به عنوان نخستین معاون رئیس جمهور زن،‌ و اولین آمریکایی آسیایی تبار خواهد بود که در این سمت فعالیت خواهد کرد./ فارس

 

ارسال نظر